Skype

Skype е фантастична програма на български език, използвана от милиони потребители по целия свят, с която можете да осъществявате безплатни телефонни обаждания от компютъра. Работата му е много подобна на тази на клиентите за съобщения като MSN Messenger, но освен че комуникира с писмена форма, тя ви дава възможност да говорите и установявате видеоконференции.

Скайп на български

С Skype за PC можете да управлявате вашия списък с контакти и да виждате по всяко време дали те са активни, офлайн, липсват и т.н. Обажданията ще се предхождат от традиционния тон на звънене. Когато вдигате, можете да установите гласови или видео разговори, независимо от времето на разговора (за разлика от други програми, които ни позволяват да правим видео разговори).

Можете също така да изтеглите Skype за чат сесии, което го прави идеалният заместител на програми като MSN Messenger или Windows Live Messenger, тъй като можете да използвате профилите на Hotmail и Microsoft за достъп до списъка с контакти, чрез Skype. В този случай няма да пропуснете нищо, защото интерфейсът е много подобен на този в програмите за незабавни съобщения, като можете да персонализирате текста и фоновете по ваш вкус, както и да изпращате емотикони и други елементи, които да споделяте със семейството, приятелите си, колеги и други контакти.

Освен това Skype предлага поддръжка за осъществяването на PC повиквания към стационарен или мобилен телефон със ставки без конкуренция. Също така, съществуват версии на програмата за iPhone, джобни компютри (Pocket PC) и др., Което значително увеличава възможностите за ползване на безплатна телефония (от клетка до мобилен телефон!). Освен това предлагаме няколко предишни версии на Skype (стара версия 6.14 или 6.18) в случай, че някога трябва да ги изтеглите на по-малко мощно оборудване.

ЗАБЕЛЕЖКА: Когато изтеглите Skype безплатно , ще получите инсталатор на файлове, който след изпълнението му ще изисква интернет връзка, така че процесът на инсталиране на програмата може да бъде завършен. След това, за да влезете, трябва да създадете личен потребителски акаунт.

Изтегляне на Skype

Свали от официалниа сайт