Steam

Steam е интересен инструмент, необходим за изтегляне и възпроизвеждане на всички Valve игри, някои от най-популярните са  Half Life, Counter Strike, No Episodes и др.

Steam български

Но освен това, с Steam винаги ще бъдете информирани за всички новини, свързани с тези игри, както и за най-новите актуализации. Също така можете да изпробвате новите демота, когато излизат. Също така ще имате възможност да играете онлайн с други играчи от цял ​​свят, а след това можете да закупите такива игри в случай, че ги харесвате.

Най-интересното за Steam е, че те непрекъснато добавят нови игри от всякакъв вид, които могат да бъдат изтеглени, така че всяка нова актуализация носи нови Valve игри, които не са имали предишната.

Трябва да подчертаем простата и интуитивна обработка на потребителския интерфейс на Steam, нещо, за което допринася интегрирания български език (сред другите налични езици). В допълнение, малкият размер на файла за изтегляне (малко над 8 Mb) и фактът, че Steam може да бъде свален безплатно, означава, че малко потребители могат да се противопоставят на това приложение.

ЗАБЕЛЕЖКА: при изтеглянето на Steam ще получите инсталатор, който ще изисква интернет връзка, така че процесът на инсталиране на програмата да може да бъде завършен.

Изтегляне на Steam

Свали от официалниа сайт