Teamviewer

TeamViewer е просто и бързо решение за изпълнение на операции на дистанционно управление, споделяне на desktop и прехвърляне на файлове, което е в състояние да работи зад защитна стена или през прокси сървър.

Teamviewer сваляне на български

За да се свържете с друг компютър, просто стартирайте TeamViewer на двете машини (локално и отдалечено). Не е необходим предишен процес на инсталиране. При първото изпълнение за двете ще бъдат генерирани автоматични идентификатори. Трябва само да въведем тези идентификатори в програмата TeamViewer и връзката ще бъде осъществена незабавно.

С TeamViewer ще можете да изпълнявате всички възможни операции чрез отдалечени компютри, въпреки че имате нужда от комуникация между екипите, TeamViewer прави почти всичко на други компютри, без да е необходимо да бъде пред тях. Едно от най-важните предимства на TeamViewer е скоростта и синхронизацията, тъй като тя е оптимизирана, за да не страда от ужасния лаг между екипите.

С хиляди потребители, разпръснати по света, TeamViewer е чудесно решение за подпомагане и подпомагане на потребителите в отдалечени места. Може да се използва и в презентации, да покажете десктопа на приятел и т.н. Всички трансфери се извършват с криптирани данни, така че сигурността е гарантирана.

Изтегляне на Team Viewer

Свали от официалниа сайт