VLC Player

На кой не му се е случвало, след свалянето на определен филм или песен от интернет, файла е в нетрадиционен формат и нашият обикновен плейър не успява да го възпроизведе правилно? Най-накрая можем да обърнем страницата и да забравим за това неприятно и разочароващо чувство. Всичко благодарение на VLC , фантастичен мултимедиен плейър, който е проектиран да бъде съвместим с много формати.

VLC Player download български

Според собствените си създатели, VLC е окончателният мултимедиен плейър, тъй като е способен да възпроизвежда ВСИЧКИ видео и аудио формати (или поне така твърдят гордите му автори). Разбира се, добрите отзиви на потребителите одобряват такива грандиозни твърдения, защото този плейър е спечелил голям успех, където и да е, от мобилни телефони, до мултимедийни телевизии и десетки различни операционни системи.

Основната претенция на VLC е голямата съвместимост, която предлага с всички видове видео и аудио формати, нещо, което продължава да се увеличава, тъй като този плейър непрекъснато се обновява, за да стане съвместим с новите формати, които се появяват в мултимедийния пейзаж.

Но тази страхотна мултиформатна съвместимост не е единственият стимул за това приложение на Windows, защото трябва да подчертаем и други важни аспекти на VLC , като неговата помощна програма за преносими сървърни предавания, възможността за работа с файлове със субтитри, използването на различни протоколи за емисиите, или тяхното качество като приложение с отворен код.

Боравенето с VLC е друго от най-забележителните му качества, тъй като потребителският му интерфейс е много прост и интуитивен и ще ни позволи да възпроизвеждаме файловете без затруднения.

И колко струва този толкова завършен мултимедийният плейър? Е, вярвате или не, можем да изтеглим VLC безплатно , тъй като това е  безплатна програма. Затова вече няма да имаме пречки да се наслаждаваме на любимите ни аудио и видео файлове с възможно най-доброто качество.

Изтегляне на VLC Player

Свали от официалниа сайт