Whatsapp PC

WhatsApp, популярното мултиплатформено приложение за съобщения, което популяризира изпращането на съобщения и безплатни изображения сред потребителите на мобилни устройства (WhatsApp е достъпна за почти всички мобилни операционни системи, като Android, iOS за iPhone, Symbian или Windows Phone). При липсата на официална версия на WhatsApp за PC, за тези, които искат да използват този великолепен месинджър на лаптоп или на настолния си компютър, има друго решение.

Whatsapp download Български

Въпреки това, въпреки че няма WhatsApp за компютър, има начини да използвате WhatsApp за Windows PC и други настолни операционни системи, като използвате Android емулатор. Подобно на YouWave, програма, която можете да изтеглите точно тук, и с която ще превърнете работния плот на вашия компютър във виртуална „Android“, и чрез която можете да инсталирате версията на WhatsApp за Android, която предлагаме да изтеглите , и да използвате WhatsApp удобно от вашия компютър!

Първото нещо, което трябва да имате предвид, е, че имате нужда от Android емулатор на вашия компютър, независимо дали ще бъде YouWave, BlueStacks или друг. След това трябва да изтеглите и инсталирате WhatsApp APK файла, за да се насладите на всички предимства на тази популярна програма за незабавни съобщения на вашия компютър. Веднъж инсталиран, конфигурирайте акаунта по ваш вкус, добавете контактите си и можете да разговаряте с тях, да споделяте изображения, видеоклипове, да изпращате звукови бележки и много други. Какво чакате да се насладите на всички предимства на WhatsApp на вашия компютър?

Изтегляне на Whatsapp

Свали от официалниа сайт