Winamp

Winamp е известен музикален плейър, който работи с различни аудио формати. Един от първите, който достига до широката публика за възпроизвеждане на цифров формат музика. Особено популярен благодарение на семплият дизайн, простотата … и факта, че предлагат безплатно.

Download WinAmp - български

Оттогава Winamp продължава да се развива, за да предложи множество подобрения с всяка нова версия. Включително възможността за възпроизвеждане на видео, караоке функция, гледане на телевизионни канали чрез интернет или поддръжка на множество устройства като iPod или iTunes, както и много други възможности на днешния Winamp,но на цената на консумация на повече ресурси от вашия компютър.

Winamp предлага възможност за възпроизвеждане и извличане на музикални дискове или аудиофайлове и конвертирането им в няколко от най-разпространените формати на пазара (AAC, MP3, MP4, OGG, WAV, WMA и др.), Много полезни за възпроизвеждане на няколко устройства. Winamp предлага типичните функции на този тип плейъри: заглушаване, разбъркване, непрекъснато възпроизвеждане … в допълнение към информацията за песните. Една от силните страни на програмата са многобройните му еквалайзери, които позволяват автоматично или ръчно да се повиши качеството на възпроизвеждане.

Winamp запазва опцията за промяна на външния вид на плейъра чрез нови скинове (Skins), които можете да изтеглите на техния уебсайт. Той има допълнителни функции като Winamp Remote за достъп и споделяне на музика и видео в интернет. Той също така предлага лента с инструменти, която ви позволява да контролирате програмата от уеб браузъра и да получите директен и незабавен достъп до SHOUTcast.

В допълнение към всичко това, Winamp предлага възможност за сваляне на обложки на албуми и редица впечатляващи възможности, които го правят една от най-пълните програми от този тип на пазара. Сега с включен съраунд звук. Какво чакате да изтеглите Winamp безплатно за PC?

Изтегляне на Winamp

Свали от официалниа сайт