WinRAR

Имате нужда да разархивирате файла, който токущо сте изтеглили от мрежата? Или може би трябва да компресирате файл, така че да заема по-малко място, когато го изпратите по имейл? Решението на тези и много други въпроси е да се използвате RAR програма, като WinRAR .

winrar download- безплатно

WinRAR е мощен компресор, който не само отваря най-популярните формати, но и ги компресира. Това е основната разлика на WinRAR с други програми от същата категория. RAR файловете могат да компресират съдържанието с 8 или 15% повече от други компресиращи файлове (ZIP, ARJ и др.).

Можете да използвате WinRAR безплатно , както за компресиране, така и за декомпресиране на файлове от всякакъв вид: музика, видео, програми, игри, документи и дори цели папки. Благодарение на този мощен компресор, вашите файлове и папки ще заемат много по-малко място, така че можете да ги съхранявате на всяко устройство или да ги изпращате по имейл, наред с други опции.

Основните характеристики на WinRAR са мощната обща компресия и мултимедийно компресиране, не-RAR обработка на файлове (ZIP, ARJ, CAB, TAR, ACE, 7Z и т.н.), поддръжка на дълги имена на файлове, автоматично декомпресиращи се файлове (SFX), ремонт на повредени файлове, проверка на автентичността, интегриране на коментари и криптиране на файла. Той дори позволява да се променят имената на компресираните файлове от самия компресор.

Най-любопитно е, че след изтеглянето на безплатния WinRAR ще имате достъп до инструмент, който ви позволява да разархивирате файловете в папка, която искате или в папка, която ще създадете със същото име на файл, който изберете. Също така има възможност за свързване с външен антивирусен софтуер, който посочваме, за да можем да прегледаме компресираните файлове в търсене на вирус или злонамерена програма, преди да бъдат декомпресирани, за да защитим компютъра, преди да работим с повредени или злонамерени файлове.

За ваше удобство, при работа с WinRAR,  има възможност напълно да се интегрира в Windows File Explorer (Windows Explorer), така че с едно кликване на мишката можем да извършим операциите по компресиране и декомпресиране на избрания файл или папка.

И ако всичко това не е достатъчно, WinRAR може да преглежда и декомпресира файлове с разширение ISO и JAR. Той също поддържа Joliet разширение на ISO9660 и показва дълги имена на файлове в Joliet CD изображения.

Ако трябва да работите непрекъснато с компресирани файлове или искате тези, съхранени на твърдия ви диск, да заемат по-малко място, не се колебайте да изтеглите безплатно WinRAR .

WinRAR е инструмент, предназначен за работа с Windows. Ако търсите приложение, подобно на WinRAR, по отношение на неговите функции, чрез следния линк можете да получите подобни на WinRAR приложения за Android устройства: Easy Unrar, Unzip & Zip Lite или RAR за Android(Линковете не са добавени все още) .

Изтегляне на WINRAR

Свали от официалниа сайт